0 st artiklar kundvagnen.
Villkor

Leveranssätt

Vi skickar den största andelen leveranser med DHL Service Point, det innebär att du får hämta ditt paket hos närmaste ombud. Mindre försändelser med begränsat värde skickar vi som Varubrev med Postnord.

Leveranser med ett ordervärde på minst 349kr skickas till dig utan fraktkostnad. På beställningar med ordervärde under 349kr tillkommer en fraktkostnad om fn 29kr. Vi arbetar inte med någon lägsta ordernivå för att expediera din order.

Vår policy är att alla orders ska vara packade och överlämnade till DHL eller Postnord inom 24 timmar från det att du checkat ut i kassan. (Gäller helgfria vardagar.)

Är någon vara tillfälligt slut eller andra problem har dykt upp hör du ifrån oss med alternativa lösningar inom samma tidsrymd.

Avisering sker via SMS då ditt paket nått fram till ombudet och finns att hämta, tänk därför på att skriva rätt mobilnummer i beställningen. 

I aviseringen får du ett sändningsnummer som du ska uppge när du hämtar ut ditt paket. Glöm inte att ta med din legitimation. Det är viktigt att du hämtar ut ditt paket omgående om du valt att betala med Klarna, då fakturan ska betalas inom 14 dagar. Görs inte detta läggs en påminnelseavgift på din faktura som du måste betala utan undantag. Vi kan inte hjälpa dig med detta då faktureringen är en separat uppgörelse mellan dig och Klarna.

Om du inte hämtar ut ditt paket skickas 1:a påminnelsen efter 6 dagar och den 2:a efter 10 dagar. Efter 14 dagar går paketet i retur om det inte har blivit uthämtat.
Om vi får paket i retur på detta sättet blir vi lite ledsna eftersom det kostar oss onödiga avgifter. Vi debiterar dig då 400kr för vår och DHL:s hantering.
En schysst retur där du beställt returpaket från oss är alltid utan kostnad för dig som kund.

 

Returer
Ångrar du hela eller delar av ditt köp skickar du oss ett mail till info@allthatwestern.com och anger ditt ordernr samt vad du önskar returnera. Vi skickar dig då en ny adressetikett. Allt du behöver göra är att lämna in returpaketet till ditt lokala DHL eller Postnord ombud. Observera att detta måste ske INOM 30 dagar från att du erhöll varorna. Det räcker inte att du kontaktar oss inom 30 dagar utan hela returen ska vara slutförd från din sida. Ombudets inscanning gäller.

Paketet lämnar du in på samma DHL Service Point eller Postnordombud som du hämtade paketet på. Varan får under inga omständigheter skickas på annat sätt än med vårt returpaket. Då kan vi alltid spåra paketet och håller det försäkrat. Om returen skall godkännas tänk då på att varan skall vara i ursprungligt skick och i originalförpackning, samt att alla lappar skall sitta kvar på varan.

Har du handlat mot Klarna faktura förfaller fakturan innan öppet köp har löpt ut och det är ditt ansvar att betala den i tid eller kontakta Klarna själv om att du tänker returnera. Observera att vi inte har någon påverkan på faktureringsvillkoren då det är en separat uppgörelse mellan dig och Klarna. Det är alltid upp till dig som kund att själv kontakta Klarna i alla ärende kring faktureringen. Du når Klarna på 08‑120 120 10.

Den 13 juni 2014 trädde den nya distans- och hemförsäljningslagen i kraft. För att läsa mer om den nya lagen går du in på Konsumentverkets hemsida.

 

Reklamationer
Skulle ditt paket ha synliga skador vid leverans skall reklamation göras direkt hos ombudet innan du tar emot paketet eller till deras kundtjänst så fort du upptäcker skadan. VIKTIGT!
Dokumentera gärna alla skador med bilder. 

Vid alla övriga reklamationer kontaktar du oss så fort du kan i samband med att du beställer vårt kostnadsfria returpaket.
Vi står alltid för returfrakten samt ser till att du får en ny ersättningsvara snarast möjligt.

Har vi levererat fel vara, kontaktar du oss omgående och vi ser till att du får en ny vara levererad snarast möjligt. info@allthatwestern.com

Om det uppstår ett fel på varan (fabrikationsfel) inom 12 månader tar du en personlig kontakt med oss via mail eller telefon snarast möjligt. Tänk på att dokumentera skadan med hjälp av bilder. info@allthatwestern.com

För att en reklamation skall godkännas måste giltigt kvitto/faktura/följesedel alltid finnas med. Varan ska vara helt rengjord eller tvättad, annars tar vi inte emot dem.

Skulle det uppstå en meningsskiljaktighet mellan dig som kund och oss följer vi alltid Konsument- och hemförsäljningslagen.

 

Betalningsalternativ
När du ska checka ut från kassan hamnar du i Klarna Checkout där du kan betala med alla vanliga bank och kreditkort, med Klarna faktura, delbetala via Klarna eller direktöverföra från din bank till oss.
Vi skickar tyvärr inte mot postförskott.

 

Priser
Priserna inkluderar mervärdeskatt (för närvarande 25 %).
Vi reserverar oss för feltryck och en order är aldrig godkänd av oss innan vi granskat din beställning manuellt.

 

Kundservice
Har du frågor kring dina leveranser eller frågor som rör oss eller våra produkter alt webbshopen, maila oss på info@allthatwestern.com. Vi svarar så fort vi kan och i den ordning mailen kommer in.

 

GDPR, Samtycke av personuppgifter

Samtycke av Personuppgifter enligt GDPR Informationen samlas in av All That Western Sweden AB, Org nr 559049-8738 och det är Håkan Berg som är personuppgiftsansvarig. Vi delar dina personuppgifter med DHL och Postnord i syfte att genomföra leveransen till er samt Klarna som handhar vårt betalsningssystem. Samtycket är giltigt under 30 månader år från dagens datum alternativt tills du väljer att säga upp det självmant. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta All That Western via info@allthatwestern.com. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt Dataskyddsombud via info@allthatwestern.com Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt. Genom att genomföra ett köp i vår kassa godkänner du våra affärsvillkor samt ger samtycke enligt ovan.

 

All That Western Sweden AB Datum enligt orderbekräftelse