0 st artiklar kundvagnen.
0 st artiklar kundvagnen.

Crusader med öron i årets mönster 2019


275 kr

Variant


Antal
Få samma unika skydd och passform som du är van vid från de vanliga Crusader flugmaskerna men med unika mönster för 2019. Alla mönstrade masker är så länge lagret gäller. Hittar du inte din storlek eller färg är den dessvärre slutsåld och vi kommer inte få hem fler av dem utan får hänvisa dig till de vanliga grå skydden som alltid finns i lager.

----------------

I USA är Crusader masken Nr 1 på marknaden tack vare sin unika kombination av passform och funktion. Stommen i masken är ett behandlat "micromesh" nylon nät som gör den slitstark mjuk och bekväm för hästen att bära.
Den patenterade konstruktionen ser till att nätet aldrig kommer i kontakt med hästens känsliga ögon, ögonfransarna eller tinningen som andra masker ofta ligger an på och skapar irritation. Masken skär heller inte av hästens naturliga synfält och begränsar det som ofta är vanligt med flugmasker. Crusader ger hästen rätt förutsättningar att vara och agera naturligt trots masken.
Masken blocker upp till 70% av solens skadliga UV strålar vilket gör gott både för ögonen och brännskador.
Alla Crusadermasker har hål med fodrade kanter så tt pannluggen är på utsidan.
Crusader är en produkt som håller vad den lovar och vi får enbart positiv feedback på den. Mängder av kunder till oss vittnar om att den sitter kvar utan att irritera hästen och att de slipper leta flugmask på betesmarkerna. Nöjd häst ger nöjd människa.
De upplevs ofta lite stora i storleken vilket är en kombination av att de är luftigare över ögonen än andra masker. Det viktiga måttet är det som i storlekstabellen kallas nr 1. För att slippa byta mask och ha en häst utan skydd för ansiktet är det bra att ta med ett måttband och mäta av sin häst innan beställning. Du som kund har Öppet Köp och fri returfrakt, men din häst bli utan skydd under tiden, så mät för hästens skull.
Crusader med öron har samma grundskydd som standard modellen men erbjuder även otroligt mjuka och sköna hättor över öronen.
US Patent No. 6.128.891