0 st artiklar kundvagnen.

Om All That Western

Grundidén bakom All That Western är att vara den ledande leverantören av all den utrustning som en westernryttare behöver. I vår vision ska vi vara det självklara valet oavsett vilken discipin inom western du rider.

Detta vill vi uppnå genom att bedriva en seriös online handel där vi vårdar vår virtuella butik och våra kunder på precis samma sätt som man gör med en fysisk butik. Bakom vår webhandel finns ett eget lager, upparbetade rutiner, ett vänligt bemötande och riktiga människor. Vår absoluta målsättning är att 100% av beställningarna i webshopen ska vara packade och klara för leverans inom 24 tim från order.

Käpphästen för oss är priserna, det ska aldrig behöva vara dyrare att handla hos oss än någon annanstans i världen. Vi köper in stora partier för att få bästa pris och fraktavtal. Priserna MÅSTE vara rimliga i förhållande till vad det kostar i USA. Få saker gör oss så irriterade som när en 8 Dollars produkt säljs i Sverige för 250kr. Vi står för en ärlighet och långvariga relationer vilket innebär att vi aldrig skinnar dig. Lite Cowboy Etic helt enkelt! :-)

Bakom företaget hittar du Håkan Berg.

All That Western är nytt men Håkan startade sin första online handel inom western redan 2004, en verksamhet han sålde 2008 pga andra projekt som tog tiden för honom. Ett beslut som han ångrade redan första dagen och någonstans i bakhuvudet har ideérna om ett nytt företag legat sedan dess. Hösten 2015 kändes det som att tiden var mogen och vi började smida riktiga planer och All That Western tog form. 17 Maj 2016 öppnade vi cyber portarna och sen dess har det gått som tåget. 

ALL THAT WESTERN SADDLE & TACK STORE

Nästan mitt på E45:an i Göta, strax söder om Lilla Edet, hittar du vår koncepbutik i anslutning till kontor och weblagret. Vägg i vägg med Distriktsveterinärerna på Timmervägen 1 i Göta. Den 150kvm stora butiken är välfylld och vi lägger mycket kraft på att skapa en mysig och trevlig butik med skön western känsla. Vi bjuder alltid på vårt unika Cowboy Coffe gjort på bönor som mals direkt ner i filtret. Lika rykande färskt som hett med andra ord.

Vi annonserar våra öppettider på Facebook och i skyltfönstret, men grunregeln är varannan söndag 11:00-15:00. Har du andra önskemål gör vi allt för att möta dem, bara att du hör av dig. Ber info om butiken i Göta hittar du under knappen "Butiken" uppe i huvudmenyn.

Butiken är värd en utflykt och det ger dig ett utmärk tillfälle till lite skönt häng och samtidigt får möjlighet att klämma och känna. Har du tur hittar du något i begagnat avdelningen där vi även säljer ut utgående varor, returer osv 

För mer infom om butiken och övriga nyheter, följ oss på Facebook!!

 VÄLKOMMEN!!